Ново:
Колекция "Бели якички"
Демони на Мрака
Бойни машини
Механи
Мутирали животни
Хек
Фингърборд Hot Wheels
Фингърборд Tech Deck
Йо-йо начинаещи
Йо-йо напреднали
Йо-йо лууп
Йо-йо аксесоари

Йо-йо начинаещи
Image
Spinstar
Цени:
Червено - 23.00 лв
Черно - 23.00 лв
ImageSpinstar е най-достъпното йо-йо за начинаещи. То е лесно за манипулиране, почти без поддръжка - във вътрешността му има само една подвижна част. Въртенето му се осигурява от втулка от специален полимер, нанизана на стоманена ос, като между двете почти няма триене.
Стил:
Респонс:
Лагер:
Форма:
Размери:
Тегло:
Материал:
1A
Responsive
Полимерна втулка
Пеперуда
ф59mm, ширина 37mm
56gr
Много здрав поликарбонат

ImageМного е здраво - тялото му е изработено от поликарбонат, който би трябвало да издържи на изпусканията в началото. Йо-йото не се нуждае от "разработване", още с изваждането от опаковката то е с добро представяне и нивото на респонс остава еднакво през целия му живот.
Spinstar LED
Цени:
Синьо - 26.00 лв
Жълто - 26.00 лв
ImageТова е едно от най-евтините светещи йо-йота на пазара. Характеристиките му са като на неговия едноименен събрат по-горе - лесно за контрол, без поддръжка и с неизменно добро представяне през цялото време

Стил:
Респонс:
Лагер:
Форма:
Размери:
Тегло:
Материал:
1A
Responsive
Полимерна втулка
Пеперуда
ф59mm, ширина 37mm
67gr
Много здрав поликарбонат

Забавлявате се докато научавате основните трикове, но и се наслаждавате на светлинните ефекти! Батериите могат да се сменят лесно с развиване на едно винтче от всяка страна.
One
Цени:
Червено - 26.00 лв
Оранжево - 26.00 лв
ImageКомфортна форма на пеперуда, силиконов диск, отговарящ за респонса и възможност за превръщането му в ънреспонсив модел - това е върховното йо-йо, което ще да ви преведе по пътя от начинаещи до професионалисти.

Стил:
Респонс:
Лагери:
Форма:
Размери:
Тегло:
Материал:
1A
Responsive / Unresponsive
Стоманени, размер C (2 вида)
Пеперуда
ф52mm, ширина 38mm
55gr
Поликарбонат

ImageПървоначално в него е монтиран респонсив лагер, с който да научите основните движения, но в опаковката има и един допълнителен, по-широк, с който може да смените фабричния и да превърнете йо-йото в ънреспонсив модел - достатъчно добър за професионалисти.
Arrow
Цени:
Червено - 37.00 лв
Синьо - 37.00 лв
Жълто - 37.00 лв
ImageArrow е с подходящо за начинаещи с добър респонс когато го извадите от опаковката, но в комплекта има включен и по-широк лагер, който го превръща в ънреспонсив модел и то с възможност за фингърспин и DNA трик!

Стил:
Респонс:
Лагери:
Форма:
Размери:
Тегло:
Материал:
Особеност:
1A, 3A, 5A
Responsive / Unresponsive
Стоманени, размер C (2 вида)
Пеперуда
ф58.5mm, ширина 41mm
63gr
Много здрава пластмаса
Главина за фингърспинове

ImageЙо-йото е разработено с много добър баланс, дълго време на въртене, стабилност и лесно захващане на връвчицата. Конструкцията е много здрава, а около гайките, в които е навита оста, има метални пръстени за утежняването му.
Hubstack
Цени:
Синьо - 44.00 лв
Черно - 44.00 лв
ImageНовото Hubstack е йо-йо, което не прилича на никое друго. То е предназначено за начинаещи, но включва патентованата технология "Hubstack" - от двете страни на оста има малки главини, които също са захванати с лагерчета и се въртят свободно, независимо от самото йо-йо.

Стил:
Респонс:
Лагер:
Форма:
Размери:
Тегло:
Материал:
Особеност:
1A
Responsive
Стоманен, тесен C
Пеперуда
ф58.5mm, ширина 40mm
63gr
Много здрава пластмаса
“Hubstack” технология за DNA трик

Това позволява стартирането му докато го държите с пръсти от двете страни (без хвърляне), което ще улесни начинаещите, но също така отваря възможности за нови трикове. Най-лесното йо-йо за DNA.
DV888
Цена: 68.00 лв
ImageDV888 е резултат от продължителни разработки, целта - да се направи йо-йо за начинаещи, което да изглежда и да се усеща луксозно. За тази цел YoyoFactory са приложили революционната технология от металните си премиум модели, като са я модифицирали в прост и комфортен дизайн.
Стил:
Респонс:
Лагер:
Форма:
Размери:
Тегло:
Материал:
1A
Responsive
Стоманен, тесен C
Пеперуда
ф50mm, ширина 39mm
66gr
Висококачествен алуминий
ImageИзработено е от висококачествен алуминий, с анодизирано покритие за цвят, респонсив лагер и същата система за реакция като в най-скъпите йо-йота. Подходящо е за първо йо-йо, но с него са възможни атрактивни представления, когато усвоите някои трикове. Едно йо-йо, което няма да искате да смените!


Изборът на първото йо-йо е ключов за развитието ви в този спорт. Важно е да имате качествен модел още от началото. За щастие YoYoFactory са разработили доста видове, от които да изберете.

Лесни за контролиране и научаване на първите трикове, всички йо-йота от тази категория са респонсив - те се въртят спокойно на края на въженцето и се връщат в ръката с леко подръпване. Този вид йо-йота подпомагат правилното заучаване на основните движения.


Оценка: ImageImageImageImageImage

 

Ново:
Метален барабан
Въздушна ракета
Пиратски кораб
Wingman PRO
Waboba Bigwing
Waboba FLOBO
Waboba Airlift
Waboba Tailwind
Затвори кутията
Градински дартс
Кендама
Catchy кендама
|Джаджи|Лайфстайл|Игри|Светлина|За офиса|На открито|Пъзели|
|Начало|За нас|Корп. клиенти|Магазин|Доставка|Поръчка|
горе
Copyright © 2006-2024 All rights reserved