Нови артикули
Дрон с жестово управление
НЛО с жестово управление
Бомбе с идея
Зар светлина
Луна в стаята
Горещо сърце
Часовник с думи
Спринджи
Комикс съобщение
Плопър
Бойни роботи

Микро мен
Цени (за 1 брой): 
Микро мен - 9.00 лв
Микро куб - 20.00 лв
Микро Дом - 89.00 лв
Микро Дълбини - 62.00 лв


- Изчерпана наличност
- Изчерпана наличност
ImageМикро мен е серия от сгъващи се метални скулптори, създадени от британския художник Sam Buxton. Всяка една се изработва от плоско парче прецизно гравирана неръждаема стомана с дебелина само 150 микрона. Микро-мен листът е с размери от 95x35mm до 325x85mm за Микро-дом.
Идеята за тези произведения дошла в главата на художника, когато за да демонстрира своите дизайнерски способности, той използвал изобретен от него метод в електрониката, за да изработи визитна картичка, която може да се разгъне в копие на самия него, седнал пред компютъра.

Той показал изделието си за пръв път на Лондонското дизайн експо, а сега вие също можете да притежавате едно от произведенията му. За съжаление, освен ако не срещнете господин Бъкстън на някое парти, ще трябва да платите за своето. Да притежаваш една такава скулптора оправдава организирането на екскурзия до Англия, но все пак доста по-икономично ще е, ако поръчате от нас.

Натиснете върху картинките по-долу за да видите по-детайлно изображение.


Mikro Man:
ImageImage
Офис - компютър, мобилен телефон, часовник и настолна лампа - работното място на Микро-мен е напълно функционално. А, и не забравяйте кошчето за отпадъци! Он-лайн в офиса си, с пръст над клавиша Enter, той може би е в момент на приключване на сделка...
Но какво виждаме на екрана на лаптопа му?
Колела - Разбира се, Микро-мен е отговорен гражданин, каращ своя еко-автомобил с водороден двигател и алуминиеви джанти... А вие си мислехте, че вашия автомобил е икономичен! Да се надяваме, че единственият педал, който виждаме в краката му е спирачка.
ImageImage
Хеликоптер - Кръжейки наоколо със самоделния си летателен апарат, Микро-мен се чувства като птица. Тествайки теорията си на практика, той е взел за всеки случай парашут и очаква някого на свободното място до себе си. (Напишете autogyro в Google и разгледайте картинките).Велосипед - Този уикенд Микро-мен е яхнал много специална машина за даунхил. Спирачките са настроени и амортисьорът нагласен подходящо. С присъщото си внимание към детайла, той има до себе си каска, кутия с инструменти и резервни части.
ImageImage
Мускули - От време на време Микро-мен се наслаждава на прекрасните уреди в местния фитнес. Уморен след изтощителната тренировка, той знае, че редовните упражнения определено си заслужават. Момичетата просто полудяват, когато мускулите му заиграят под фланелката!Ваканция - След дългите дни в офиса, Микро-мен най-накрая заминава на почивка. Първо, разбира се, трябва да мине през метал-детектора на летището... по-добре да свали колана. Разбира се, трудно е да скриеш каквото и да било, ако целият ти свят е създаден от тънко парче стомана.
ImageImage
Инцидент - Вече знаем за увлечението на Микро-мен към планинското колоездене, но все пак не е ясно как са придобити тези травми. Видимо е, обаче, че Микро-мен е доволен от високия стандарт на медицинското обслужване и след леките успокоителни. Да се надяваме, че саксията с цветя на нощното шкафче ще му помогне да се възстанови по-бързо.Джунгла - Виждаме Микро-мен навлязъл дълбоко в неизследвана територия. Заобиколен от екзотични растения, змии и влечуги, той е добре екипиран с раница, компас и мачете. Почти всеки милиметър от този лист се сгъва по някакъв начин, за да се пресъздаде този пейзаж.
ImageImage
Геймър - Тази гледка е позната на всички. Разположен удобно вкъщи на любимия си диван, с конзолата в ръце, Микро-мен разпуска с бира и любимия си екшън. Изглежда, че точно в момента поставя нов рекорд!Марс - NASA планира пилотиран полет до Марс през 2030 година. Микро-мен вече е там! Той прави първите си крачки извън приземяващия модул и всичко е без повреди, комуникациите работят и компания му прави бъгито с 4 задвижващи колела "Марс 1".
ImageImage
Ремонт - Наистина е трудно да намериш подходящи инструменти и материали за ремонт на микро-дома си, особено когато държиш всичко да е от неръждаема стомана и с перфектно качество. От време на време и на Микро-мен му се налага да доизкусури нещо със собствени сили.Шопинг - И днес, влизайки в супермаркета, Микро-мен е взел количка, но този път ще трябва да я бута почти празна. Постоянно внимателен за добрия си външен вид, той се е решил на кратка разтоварваща диета. Да бъдем съпричастни поне ден с него.

Mikro Cube:
ImageImage
Работа - Работната обстановка на Микро-мен изглежда наистина стилна: плосък екран, WLAN, климатик, модерен стол на колелца, дизайнерска лампа и сателитна връзка. Какво друго може да трябва за създаване на творческа работна атмосфера! А къде ли е самият той? Може би пак е излязъл на кафе с красивата рецепционистка? Градина - От време на време Микро-мен се нуждае от почивка и напуска ограниченията на своя дом, за да се наслади на великолепната градина, която е изградил със собствените си ръце. Като опитен градинар той кара растенията да пълзят по стените, поставя саксии на различни височини и отглежда някои наистина екзотични видове. И всичко това, за да може да може с удоволствие да отпусне микро-тялото си във висящия микро-стол.
ImageImage
Баня - Достатъчна да задоволи всичките му хигиенни нужди и да не му се иска да излезе с часове от нея.Кухня - Микро-мен се е захванал с приготвянето на вечеря. Чиниите, приборите и бутилка вино вече са поставени на масата за гостите тази вечер. За да ги забавлява, Микро-мен може да поддържа разговора от намиращата се в съседство кухня, екипирана с плот и два котлона. Полилеят придава завършеност и уют на обстановката.

Specials:
Image
Микро дом - Високо детайлна и изчерпателна миниатюра на домашна атмосфера, която не всеки може да си позволи в реалността. Всичко това се получава от единичен лист стомана. Четирите стени образуват триизмерна кухня, баня, спалня и всекидневна.
Image
Дълбини - Сцената е изпълнена с необикновени създания, населяващи тези ареали, виждаме корали, водорасли и верига балончета издигащи се от подводницата. Това е едно изключително предизвикателство както за Микро-мен, така и за всички, които ще се опитат да сглобят този пъзел.Противно на очакванията - миниатюрните скулпторки не са произведени с щанцоване или лазерно рязане - тези методи са прекалено груби за фините детайли на Микро-мен. Очакваме скоро епизод от поредицата "How it's Made" по Discovery Channel посветен на тези миниатюрни модели ;-)

Особености:
•Всички модели са пакетирани в плосък вид в стилни подаръчни опаковки с подробни инструкции за сглобяване
•Размери на листа Mikro Man: 95x35mm
•Размери на листа Mikro Cube: 195x60mm
•Размери на листа Mikro Дом: 325x85mm
•Размери на листа Mikro Дълбини: 260x80mm

Внимание:
  • Прецизно гравираната по химически път скулптора означава остри ръбове, което я прави неподходяща за деца под 12 годишна възраст.
     

Оценка: ImageImageImageImageImage

 

Нови артикули
GAN RSC 2x2
YJ MGC 3 V2
AoSu GTS2 M 4x4
AoChuang GTS M 5x5
CUBE LUBE
Декантер диамант
Глобус декантер с чаши
Шот-понг
Светеща магическа сфера
Парти гривна
Вампирски зъби
Планер
Скеч таб
|Джаджи|Лайфстайл|Игри|Светлина|За офиса|На открито|Пъзели|
|Начало|За нас|Корп. клиенти|Магазин|Доставка|Поръчка|
горе
Copyright © 2006-2019 All rights reserved